Search

-

Content

4.21.2009

Don't You Ever !!!



siape taknak, ayub rela ambik... !!

7 comment:

Balqies Arafia says:
at: April 21, 2009 at 3:31 PM said...

ya allah tolong jauhkan kami anak-anak menderhaka kepada ibu bapa yang took the time to jaga us and when it's our turn to look after we leave them at the old folks home... amin.

this video is so sad.

ahmad syafiq al-gonzalez says:
at: April 21, 2009 at 8:20 PM said...

ni haa... islah da xnk jadi pres. ayub rela amek? alhamdulillah

aj says:
at: April 21, 2009 at 10:19 PM said...

balqies: indeed... harap jgn sampai begitu

butet: kau jangan pandai2 cetus kontroversi... fleng kik ti!

munadhia says:
at: April 21, 2009 at 10:28 PM said...

salam. sy x fhm bhasa arab. tp, tayangan gambar tu da gtau pe kisahnya... sgt sedih..

tringat pesan sorg sahabt sy, sblm sy balik umah, dia psan. 'yan, jaga n tengok mak ayh leklok. jauhkan dr wat diorg trasa hati.jga hati diorg betul2. ni je masa kt utk bsama mreka. takut2 ni kpulangan trakhir kt. mana kt tahu kn...' masa shbt tu ckp da ckup wat sy sdih.

smoga kt smua trgolong dlm anak2 soleh, mndoakan utk mrk.sbb doa kt tu la yg jadi slh satu bkalan buat kedua ibu bapa kita di akhirt sana nt.insya-Allah.amin.

her says:
at: April 21, 2009 at 11:50 PM said...

so sad :(

aj says:
at: April 22, 2009 at 12:15 AM said...

Yan: Wa'salam ... same2 lah kite menyayangi mereka ...

walau sedalam mana luka dan pengorbanan... mereka jalan ke syurga...

Rasulullah SAW tidak redha sahabat meninggalkan ibu bapanya menangis kerana hendak turun jihad di medan perang...

kata R.SAW: Kembalilah kepada mereka dan buatlah mereka tersenyum sepertimana engkau membuat mereka menangis...

hai bahagianya deen ni..~

aj says:
at: April 22, 2009 at 12:17 AM said...

her: kan kan!