Search

-

Content

10.11.2011

Jom gelak sekali =D



Manusia akan menangis kelak pada hakikat DOTA adalah tuhan pada solat jemaah mereka kepada Allah SWT.
Sekarang boleh la gelak-gelak =D Rilex la 5 minit lagi.
Sambil memberi gelak sinis sedang sedar hakikat 5 minit lagi dah nak masuk asar masih depan komputer melopong tak sembahyang zohor.
Nanti depan Allah, kita tengok balik gelakan sinis yang kamu beri tadi =D betul serious ni. Kita tengok balik. Premiere showcase panggung alam.
Allah akan replay balik gelakan sinis tu. =D betul ni serious.
Di bawah ada neraka sebesar semesta, meletup-letup marah dengan keangkuhan manusia kepada tuhan.
Time tu gelak la puas-puas =D
Seriously, betul ni. Gelak puas =D jangan merayu. Gelak je. =D
Aren't we all happy people. We are laughing people to where commitment to God is laughable. =D


let us all laugh =D

sorry, cerita lawak ni takde kena mengena dengan sesiapa.
tapi kalau ada. =D you really deserve my cynical hint.
let see whose going to laugh now =D
Bila lagi nak bersyukur dapat hidayah.

3 comment:

Not a DOTA fan
at: October 11, 2011 at 7:05 PM said...

Very very very cynical though subtle.

I agree though.

Umairah
at: October 13, 2011 at 2:59 PM said...

I dont know what DOTA is he...he.......kita tak sezaman Melangak depan computer dan dulu dulu depan TV tak ingat diri (yg sebenarnya tak ingat Allah) adalah phenomena yang merasuk ramai dari kita. Pandai bahagi masa dan paksa diri dari terus melekap.It takes determination and practice. But above all firstly kuatkan hati, kasihkan Allah.

a.j. says:
at: October 13, 2011 at 3:33 PM said...

betul tu bu!